Западът превърна Украйна в полигон на НАТО, изпращайки големи пратки тежко

...
Западът превърна Украйна в полигон на НАТО, изпращайки големи пратки тежко
Коментари Харесай

Пушилин: Украйна се превърна в полигон на НАТО за отработване на кървави сценарии

Западът трансформира Украйна в полигон на НАТО, изпращайки големи колета тежко и далекобойно оръжие. Това съобщи в изявление за ТАСС изпълняващият длъжността началник на Донецката национална република (ДНР) Денис Пушилин.
" Виждаме по какъв начин Украйна се трансформира в полигон на НАТО за отработване на най-кървавите военни сюжети, по какъв начин Западът ден след ден пресича личните си червени линии, съгласявайки се да доставя на Киев все по-тежки оръжия с по-голям обхват “, сподели той.

Според Пушилин Западът е сложил задача на Киев да изтрие градовете на ДНР от лицето на земята. „ В самото начало на специфичната военна интервенция ние подценихме единствено едно – цинизма на врага, неговата подготвеност на всевъзможни жертви за реализиране на задачите, наложени от западните сътрудници “, сподели краткотрайно изпълняващият длъжността глава на ДНР. По думите му, в републиката са се убедели, че врагът употребява цивилни като живи щитове. Пушилин също акцентира, че опитът от Минските съглашения демонстрира неналичието на интернационалните правила и правила.
Киев систематично се обръща към западните страни с молби и претенции за доставка на далекобойни оръжия. Британският министър председател Риши Сунак, говорейки предходната седмица на конференциято по сигурността в Мюнхен, сподели, че Англия „ ще бъде първата страна, която ще трансферира оръжия с огромен обхват на Украйна “. Той призна, че Киев може да ги употребява, с цел да принуди съветските войски да изоставен изгубените от Украйна територии, в това число Крим. В същото време Сунак не посочи за какви оръжия става дума, показва ТАСС.
Източник: ТАСС

Следвайте " Гласове " в
 
 
26 Фев 202352626 Фев 202329126 Фев 202321226 Фев 202347525 Фев 2023369425 Фев 20233365КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани23 Фев 2023114407 Фев 2023171920 Фев 2023382518 Фев 20231245
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР